Publicatiedatum: 20-09-2022

Een leven lang met plezier sporten en bewegen in Soest!

Dat is het motto van het Soester sport en beweeg akkoord.
Met enthousiasme is er in de afgelopen maanden door sport- en beweegaanbieders, het onderwijs, zorg en welzijn en de gemeente Soest samengewerkt aan de totstandkoming van dit Soester sport en beweeg akkoord. Het is een concrete set van afspraken aan de hand van 8 activiteiten om het sporten en bewegen in Soest en Soesterberg te innoveren en te optimaliseren.

Binnen het sportakkoord zijn er verschillende services mogelijk.

Services zijn trajecten die jouw club ondersteunen. Afhankelijk van de stap die jouw club wil zetten, kan de inzet van een service je ondersteunen. Bijvoorbeeld een opleiding voor jouw trainers, vraagstukken rondom vrijwilligers, ledenbinding, financiering etc. of procesbegeleiding aan bestuursleden, betrokken vrijwilligers en leden.

Meer informatie lees je in de brochure "van lokaal sportakkoord naar actie, in samenwerking met jouw club". 

Direct een aanvraag doen kan door het projectaanvraagformulier te sturen naar sportakkoord@soest.nl