Over sportinSoest.nl

Sinds September 2023 is dit Sport in Soest platform in de lucht. Vele inwoners van Soest en Soesterberg weten het al te vinden. In de afgelopen 7 maanden tijd zijn er ruim 400 boekingen gedaan op het plaatselijke aanbod op de sportinsoest.nl website.

Vraag en aanbod bij elkaar

Dit gezamenlijke initiatief vanuit het sportakkoord is een geweldige manier om sport- & beweegaanbod en -vraag bij elkaar te brengen. Sportclubs, verenigingen en organisaties maken een profiel aan binnen Clubbase. Dit is het deel van het platform dat speciaal bestemd is voor de aanbieders. Je kunt daar je gegevens op kwijt en je aanbod aanmaken. En het is de plek waar relevante kennis en informatie gedeeld worden die jou als aanbieder kan ondersteunen. 

Relevante informatie per onderdeel 

Het aanbod is zichtbaar op het Sport-in gedeelte, bij ons in de gemeente bekend als sportinsoest.nl. Hier ziet de inwoner die op zoek is naar een sport- en beweegactiviteit het aanbod. In het algemeen onder de tellers bovenaan de website, in de vorm van specifieke activaties en samengebracht onder doelgroep of levensfases.

Het is direct mogelijk om in te schrijven op het aanbod. Communicatie en eventuele financiële afhandeling gaat helemaal automatisch. Geen omkijken meer naar. Dat is fijn, toch? Daarmee hoeft niemand zich meer bezig te houden met deze randzaken en kan alle tijd en energie naar de activiteiten zelf. 

Jij bent nodig

Inmiddels hebben 37 regionale clubs de stap al gezet. Ze hebben met hun sportprofiel op Sport.nl hun profiel op Clubbase aangemaakt. Dat moeten er meer worden, want onze inwoners willen graag alle aanbod op de website terug kunnen vinden. Om dit voor elkaar te krijgen is er een handige handleiding. En als je er daar toch niet mee uitkomt dan helpen we je graag. 

Op de Vitaal in Soest avond zijn we aanwezig. We kunnen je direct helpen om een profiel aan te maken. Je kunt ons je vragen stellen. Daarnaast willen we ook graag met je spreken over je ideeën en over mogelijk te organiseren activaties en campagnes. We ontmoeten je graag want we doen dit samen!

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Logo