De 5de editie in 2023

Nu alweer voor de 5de keer.

Ook dit jaar organiseren wij het Soester Kennismakings Sport Event. Omdat het elke weer een succes blijkt te zijn om de inwoners van Soest en Soesterberg kennis te laten maken met het ruime en diverse sportaanbod in onze gemeente. Een mooie groep aan sportclubs, verenigingen en organisaties hebben zich aangemeld om zich tijdens het evenement op een leuke, laagdrempelige manier te presenteren. Dit jaar in het bijzonder aan de jeugd. En met de bouw van een geheel nieuwe sporthal hebben we dit keer 2 zalen tot onze beschikking. 

De jeugd kan meedoen met de aangeboden workshops en clinics, kan vragen stellen aan de begeleiders, de sfeer proeven en aangeven waar ze behoefte aan hebben. Want de mening en de wensen van de jeugd is van grote waarde voor de huidige sportaanbieders. Ook al past het aanbod op het moment nog niet, onze clubs, verenigingen en organisaties zijn zeer gedreven hun aanbod doorlopend passend, leuk en uitdagend te maken.

Ben jij er bij? Kom alleen of neem klasgenootjes, vrienden of buurtkinderen mee. Het begint om 15.00 en je kunt zonder aanmelding, tot 18.00 binnenlopen. We vragen je alleen je buitenschoenen uit te doen voor je de zalen binnengaat. Meedoen en rondlopen kan op je sokken of neem binnensportschoenen mee. 

De volgende verenigingen, clubs en organisaties ga je daar zien; 

AGV Springbokken
Yogastudio Soest
HSV Knickerbockers Soest
BC BADSO
Golfvereniging Soestduinen en Golfpark Soestduinen
Korfbal vereniging Eemvogels
Handbalvereniging BDC
Studio Moving Stars
Tennisvereniging Soest Zuid
Club extra
Sovoco
VVZ49
S.Z.V. De Duinkikkers
The Dancehouse
Show- en Twirlteam Soesterberg
The Redstars
Balletstudio Sylvia
LTC Soestdijk

Op het event kun je dus ruim kennismaken met alle activiteiten. Daarbij kun je aangeven als je op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen en nieuwe activiteiten. En je kunt natuurlijk altijd een profiel aanmaken op onze website als je dit nog niet gedaan hebt. Op de homepage van de sport in soest - website vind je steeds meer aanbod op sport- en bewegen in onze gemeente. 

 

 

Het succes van 2022 - de aftermovie.

Wat was het leuk! Tijdens het SKSE van 2022 was er een zaal vol enthousiaste aanbieders en honderden nóg enthousiastere bezoekers. 

Bekijk de film voor een mooie impressie.

Wij hopen ook dit jaar weer op zo'n mooie opkomst en hopelijk zien we jou ook. 

 

 

 

 

Hou voor meer informatie ook onze socials in de gaten!

Hou voor meer informatie ook onze socials in de gaten!

Logo

Publicatiedatum: 30-10-2023