De datum is geprikt.

Op vrijdag 23 September zal voor de vierde keer het Soester Kennismakings Sport Event plaatsvinden. Van 15.00 tot 18.00 presenteren verschillende clubs, verenigingen en organisaties op sport- en beweeggebied zich aan de inwoners van Soest en Soesterberg. Kramen met informatie waar je kennis kunt maken met de mensen achter de sport, een vol programma met afwisselende workshops en sportclinics waar je alleen of samen aan mee kunt doen. 

Open inloop of het hele programma volgen.

Het programma is goed gevuld en wij denken dat je jezelf prima de gehele middag kunt vermaken. Al begrijpen we het ook dat je eventjes wilt komen kijken, omdat je minder tijd hebt of omdat je gericht kennis wilt maken met een sport of deelnemer. Dat kan natuurlijk ook. Er bestaat dan wel de kans dat je een gigantisch leuk optreden mist of de opening van ons nieuwe platform misloopt...

In en om sportboulevard De Engh.

Vanaf 15.00 is iedereen welkom. Het evenement duurt tot 18.00. Start bijvoorbeeld op een uitdagende stormbaan buiten, doe mee met een spelletje stoepranden, doe een rondje langs de kramen (wie weet doe je nieuwe ideeën op) en kies uit de vele workshops en clinics in de zaal en het zwembad. Er is aanbod voor kinderen, volwassenen, unieke sporters en senioren. Kortom, voor ieder wat wils. Zien we je daar? 

 

Hou voor meer informatie ook onze socials in de gaten!

Hou voor meer informatie ook onze socials in de gaten!