Hulp bij financiële problemen

Als geld een probleem is.

De contributie van de club, het aanschaffen van sportspullen of meedoen aan georganiseerde activiteiten. Het kost allemaal geld. Wie door geldzorgen niet mee kan doen sport en speelt daardoor vaak alleen. Het jeugdfonds sport & cultuur biedt daarom financiële hulp aan kinderen en jongeren tot 18 jaar . Zodat iedereen die dat wil mee kan doen. 

Tussenpersoon doet de aanvraag.

Het aanvragen van hulp vanuit het fonds gaat via een intermediair (tussenpersoon). Dat is een professioneel bij het gezin betrokken persoon. Iedere professional vanuit onderwijs, gezondheidszorg, welzijn en hulpverlening is een mogelijke intermediair. Aanvragen gaat digitaal via de website alle kinderen doen mee.

Ouders, trainers of bestuursleden van een sportvereniging of club kunnen zelfstandig geen rechtstreekse aanvraag indienen. Ouders kunnen een ouderkaart invullen en deze inleveren bij een tussenpersoon. Binnen de gemeente Soest zijn Claudia van Ommeren van Stichting Balans en Herman Bakker van Stichting Leergelden aangesteld als intermediair. Voor hulp of vragen over het fonds kunt u bij haar terecht. Mail coordinator@leergeld-sb.nl voor Herman Bakker of c.vanommeren@stichtingbalans.nl voor Claudia van Ommeren, of bel haar via 06-86890162.

Spelregels en voorwaarden.

Om gebruik te kunnen maken van het fonds gelden een aantal voorwaarden en spelregels waar je aan moet voldoen. Ook de financiële bijdrage is aan regels gebonden. De meest actuele regels, voorwaarden en werkwijze zijn te lezen op de website van het fonds zelf. 

Steun het jeugdfonds sport & cultuur.

Donateurs maken het mogelijk om nog meer kinderen en jongeren te kunnen helpen. Kleine, grote of megabedragen; alles is welkom. Het fonds heeft een ANBI status, waarmee giften aftrekbaar zijn bij de belasting. Doneren kan via de gegevens op de website of via het actieplatform.

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Kom je er niet uit of heb je andere hulp nodig mail dat dan naar Sanne. Ze neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Logo