Jouw club op de kaart met clubbase

Ben je vrijwilliger, bestuurder of trainer van een sportclub? 

Met het nieuwe sportinSoest platform kunt u uw sport- en beweegactiviteiten gratis en op eenvoudige manier onder de aandacht brengen bij de inwoners van onze gemeente.

Diverse aanbieders hebben zich al voor het platform aangemeld. Als u daar nog niet bij hoort dan willen we u graag uitnodigen om dit ook te doen via het clubgedeelte van het platform.

Op dat clubgedeelte van het platform Clubbase ,vind je ook relevante (lokale) informatie over actuele thema’s zoals ledenwerving, sportstimulering en financiën. 

Het platform is een gezamenlijk initiatief.

De gemeente, de sportfederatie en de sport- en aanbieders in onze gemeente werken hiermee samen om vraag en aanbod op sport- en beweeggebied bij elkaar brengen.  Het platform is gemaakt in samenwerking met NOC*NSF en biedt veel voordelen. Het vergroot de zichtbaarheid en de vindbaarheid van de clubs, biedt ruimte voor kennismakingsaanbod en heeft de mogelijkheid door te linken naar de eigen websites voor alle verder informatie. Daarbij kun je door het jaar heen aanhaken bij speciale acties en evenementen. Door gerichte promotie en interactie op de verschillende Social Media gaan we de inwoners van onze gemeente het gehele jaar door bereiken.

Sluit aan en geniet van de vele voordelen. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Logo

Publicatiedatum: 25-05-2022