Beste sportvriend(in),

Door samen te bewegen leer je nieuwe mensen kennen, werk je met anderen samen en verleg je je eigen grenzen. Het kan ervoor zorgen dat je je minder eenzaam voelt en langer zelfredzaam blijft. Kom gezellig sporten bij MbvO!

Vanaf september 2023 starten we weer met een nieuw seizoen. Kom je ook woensdagochtend mee doen? De sportzaal is open vanaf 9.00 uur op locatie Sportboulevard de Engh
op de Dalweg in Soest. (let op: dus níet in de Beukendal zoals voorheen)

In de zaal doen we samen een scala aan oefeningen met behulp van je eigen lichaamsgewicht,
een stok, gewichten of een elastiek. Grondoefeningen worden gedaan op matjes. Deze zijn op locatie aanwezig. Na 10u is er nog de mogelijkheid om nog wat na te praten.  Heb je dan nog energie over? Dan ben je ook nog welkom om aan te sluiten voor een potje badminton of volleybal.

Even op een rijtje:
- Tussen 9.15 en 10.00 oefeningen
- 10.00 – 10.15 ruimte voor kopje koffie/thee
 - Tot 10.40 badminton of volleybal
- We ruimen samen de zaal op
Belangrijk:
- Sporten is op eigen risico
- Neem zelf een  handdoek mee om op het matje te leggen
Kosten lidmaatschap:
- Elke oudere vanaf 50 jaar betaald per seizoen €60,-. Een seizoen is van september tot december en  van januari tot en met mei. Afhankelijk van het seizoen neem je contant geld mee (overmaken gaat niet!) op 6 september 2023 en 3 januari 2024. Je kunt gratis één les mee sporten om te zien of het iets voor je is.
- Je gaat een lidmaatschap aan voor één jaar tenzij er een geldige reden is om eerder te stoppen!
- Aan nieuwe leden vragen we náást het aanmeldformulier ingevuld ook een recente pasfoto mee te nemen. Een verkleinde foto waar je duidelijk op staat mag ook.
Deze wordt bewaard door de administratie. 

Contact:
Heb je vragen of wil je extra informatie? Stuur dan een mail naar bewegen50plus@hotmail.com gericht aan contactpersoon Ellen Bijer.

Hartelijk welkom! Hopelijk tot snel