De sprekers van de subsessies

Ultraloop Marathon des Sables van 254 km

Jolijn Mulders is op 1 juni te gast en zal komen vertellen over haar ervaringen met de ultraloop Marathon des Sables van maar liefst 254 km. Hoe heeft zij de weg hierin beleefd? Wat was hiervoor nodig? Maar natuurlijk zal ze ook uitgebreid stilstaan bij de marathon zelf. Want deze prestatie is fantastisch en een inspiratie voor iedereen. Wil jij hier nou meer over weten? Volg deze subsessie dan op 1 juni tijdens Sportcafé Vitaal Soest.

Fysieke en Mentale weerbaarheid.

Op de avond is Annelieke Janssen, manueel therapeut en coach te gast. Zij gaat meer vertellen over fysieke en mentale weerbaarheid. Buiten het maatschappelijke belang en de aandacht die er momenteel voor is in de alledaagse media, wordt er ingezoomd wat dit betekent voor jou als sport- en beweegaanbieder. Wat kun jij hiermee doen en waarom is dit thema dus relevant voor jou?

Worden kinderen echt slimmer als ze bij jou komen sporten?

Wil jij nu een antwoord op deze vraag? Zorg er dan voor dat je bij deze subsessie aanwezig bent. Linsey van Gansewinkel neemt jullie mee in het verhaal van 'jong geleerd is oud gedaan' en het waarom van vroeg beginnen met sport en bewegen. Welke invloed heeft dit op de hersenen? En wat kun jij als sportaanbieder doen om dit te vergroten. 

Waarom sponsoring een goed idee is!

Tijdens deze sessie word je meegenomen in het nut en de noodzaak van sponsoring. Wat zijn good practices en waarom zou je dit als sportaanbieder juist doen!

Heb jij je al ingeschreven?