Vitaal Soest.

De wens om te verenigen.

Gedurende 2020 hebben vele lokale sportaanbieders, welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen, verspreid over meerdere bijeenkomsten input geleverd aan het uiteindelijk opgestelde Lokaal Sportakkoord Soest. In het sportakkoord staan meerdere initiatieven die bijdragen aan een gezondere en beweegvriendelijkere samenleving binnen de gemeente Soest. Eén van die initiatieven van het Lokaal Sportakkoord is het verenigen van aanbieders van sport- en beweegactiviteiten.

Zinvolle bijeenkomsten.

Als werkgroep hebben wij de intentie om drie keer per jaar 'Vitaal Soest' te organiseren. In het afgelopen jaar is het er met de coronaperikelen toch twee keer van gekomen. Het waren waardevolle avonden met een goede opkomst en interessante thema's. Er zijn direct al leuke samenwerkingen ontstaan en we hebben over diverse onderwerpen van gedachte kunnen wisselen die hebben geleid tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Sommige daarvan zullen op korte termijn en als nieuwe activiteit zichtbaar worden op deze website.

Voor iedereen actief in sport, bewegen, gezondheid en vitaliteit.

'Vitaal Soest' wordt een avond met pakkende thema's, inspirerende sprekers en informele ontmoeting tussen lokale organisaties. Hier nodigen we graag iedereen voor uit die zich inzet voor een gezondere samenleving. De derde avond staat inmiddels gepland en heeft het actuele thema "weerbaarheid". Zien we je dan? 

Alleen ga je harder, samen kom je verder.